Mereka Di Sana

Tuesday, 31 January 2012

✿HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu✿

mamAuni join satu lagi segmen tau,,,ni anjuran saudara HH.Ofkos lah mamAuni memenuhi kriteria2 dikehendaki oleh segmen beliau. Time mamAuni join segmen ni, follower pun tak sampai 10 orang lagi. Ceh bunyi2 tu macam ramai jer nak follow blog mamAuni ni .hihi. Tapi sapa2 nak follow sangat2lah dialu2kan & sebagai salah satu syarat memenuhi kehendak segmen, nilah serba sedikit pasal blog mamAuni ;

  • Nama anda sebagai blogger : mamAuni
  • Nama blog anda : Blog mamAuni
Bila mula berblog? baru jer tahun ni..mamAuni berblog ni saja jer nak berkongsi idea & belajar sesuatu yang baru dari blogger2 lain. Harapan mamAuni semoga dengan berblog ni mamAuni dapat input yang berguna dan salah satu cara untuk mendapat kebaikan daripada saluran internet.

jom klik kat sini untuk join




glitter-graphics.comhttp://www.hasrulhassan.com/2012/01/segmen-inilah-blogku-khas-buat-blog.html

14 comments:

  1. salam mama auni.. ;p
    dtg dr segmen yg sama..
    done follow blog mama auni ni..
    jemput dtg singgah n follow my blog ya.. slm knl! ;p

    ReplyDelete
  2. Salam mama auni....

    Akak pun masih baru dlm dunia blog ni..

    Singgahlah blog akak ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak sudi singgah kat blog mamauni..dah folo dah blog akak tau..hihi

      Delete
  3. datang dari segment yg sama dan follow sekali.... smoga kita semua dapat memberi dan menerima manfaat dari dunia blog ni... hehehe

    ReplyDelete
  4. salam kak...

    sy dtg balas kunjungan akak...insyaAllah bila line tenet saya dah oke, saya akan follow akak kembali. thanks again yer kak....(^_^)

    ReplyDelete
  5. blogwalking utk tambah kawan....

    ReplyDelete
  6. As-Salam.
    Terima kasih atas kesudian join segmen di HASRULHASSAN.COM.

    Semoga bertambah rakan di dunia blogger ini dan dapat manfaat serta memberi manfaat kepada yang lain.

    Sesungguhnya sebaik-baik manusia adalah yang dapat memberi manfaat kepada manusia yang lain.

    Terima kasih sekali lagi.

    http://www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete

✿ mamAuni sangat berbesar hati boleh baca komen anda ✿